Categorieën
Blog

Herinneringenboek – Deel 7

Deze blog post is onderdeel van meerdere delen. Lees hier ook de andere delen:

Intro
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 7
Deel 8
Deel 9
Deel 10

Bladzijde 8 is af. Ik ben begonnen met de textielpagina.
Ik probeer me mam voor te stellen als 10-jarige. Het is oorlog.
De mensen zijn arm.
Waar vond ze de spulletjes die ze gebruikte om haar paperclippopje te maken en te kleden? En hoe zag dat er dan uit? Ik kan er alleen naar raden en mijn invulling aan geven.

Het blijft spannend om in de foto’s een zekere tijdgeest te ontdekken. Een foto kan heel anders zijn dan het lijkt. Zo zie ik bijvoorbeeld tante Mina op een familiefoto van Karken, maar dat is niet dezelfde tak. Ik doe research tot op zekere hoogte en vind het heel interessant wat ik ontdek. Maar als het vastloopt ga ik verder met de volgende pagina’s.

De lijst van deze communiefoto krijgt roosjes. Ik heb in elk geval ondertussen behoefte aan wat kleur.3 reacties op “Herinneringenboek – Deel 7”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *